Program rokovania:
1. Otvorenie
2. Posúdenie návrhov normatívov materiálno-technického a priestorového zabezpečenia odborov vzdelávania
– 2963 H mlynár a cestovinár ![]()
– 2965 H cukrovinkár pečivár ![]()
– 2987 H 01 biochemik – mliekarenská výroba ![]()
– 2987 H 02 biochemik – výroba piva a sladu ![]()
– 2987 H 03 biochemik – liehovarnícka výroba a výroba vína ![]()
– 2960 K operátor potravinárskej výroby ![]()
– 2982 L 04 potravinárska výroba – mliekarenská výroba ![]()
– 2982 L 06 potravinárska výroba – mlynárska a cestovinárska výroba ![]()
– 2982 L 07 potravinárska výroba – spracovanie cukru a perníka (špeciálne techniky) ![]()
– 2982 L 08 potravinárska výroba – výroba piva, sladu, nealkoholických nápojov a spracovanie minerálnych vôd ![]()
– 2982 L 09 potravinárska výroba – liehovarnícka výroba, výroba vína a nealkoholických nápojov ![]()
– 2940 M 01 potravinárstvo – výroba cukru a cukroviniek ![]()
– 2940 M 03 potravinárstvo – spracúvanie múky ![]()
– 2940 M 04 potravinárstvo – kvasná technológia ![]()
– 2940 M 05 potravinárstvo – spracúvanie mlieka ![]()
– 2940 M 06 potravinárstvo – spracúvanie mäsa ![]()
– 2940 M 09 potravinárstvo – potravinár – kvalitár ![]()
Predkladá: Štátny inštitút odborného vzdelávania
3. Rôzne
4. Záver
